З метою збереження здоров’я, фізичного розвитку
дітей, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб та харчових отруєнь в організованих
колективах - 20.08.2013 р. управлінням освіти, сім’ї, молоді та спорту
Миколаївської РДА спільно з Миколаївським міжрайонним управління ГУ
Держсанепідслужби у Львівській області проведено семінарське заняття із
фізичними особами – підприємцями, які організовують та здійснюють харчування
школярів, та працівниками шкільних харчоблоків з питань організації харчування
дітей.
У своєму
виступі головний спеціаліст
Держсанепідслужби Марія Озірковська зосередила увагу на дотриманні
санітарно- протиепідемічного режиму , якості
харчування дітей , дотриманні технології приготування страв, необхідності
документів, що засвідчують безпечність та якість харчової сировини та готової
продукції. Помічником санітарного лікаря управління Уляною Грицою наголошено на
необхідності дотримання умов та термінів зберігання продуктів харчування,
правил транспортування, дотримання правил особистої гігієни, проходження
медичних оглядів та гігієнічного навчання. Участь у семінарському занятті
прийняли 35 працівників харчоблоків шкіл
району.
|